Zpětný Leasing

Zpětný leasing nabízí spotřebitelům a firmám možnost získání finanční prostředků z majetku, který již vlastní anebo využívají ke svému podnikání.

Podstatou zpětného leasingu nemovitosti, automobilu či jiného předmětu je jeho odkoupení leasingovou společností, kdy vy se stáváte nájemcem předmětu a následně jej (zpětně) splácíte. Po kompletním splacení předmět opět přechází do vašeho vlastnictví.

Výhody zpětného leasingu

  • Rychlé získání finančních prostředků
  • Daňové výhody
  • Celkově levnější než úvěr
  • Nižší pojištění
  • Snadné vyřízení u leasingové společnosti 

LeasingExpert.cz

Profi účto - daně s.r.o.

www: http://www.profi-ucto-dane.cz
E-mail: info@profi-ucto-dane.cz
Telefon:+420 210 320 667
Fax:
Adresa: Václava Rady 1453/7
Praha 5 - Zbraslav, Zbraslav
156 00

Bc. Jaroslava Šálanská, DiS., CA nabízí účetnictví (dříve podvojné účetnictví) a další účetní služby v regionu Praha a okolí již od 1. 4. 1997. Pro zkvalitnění služeb byla 21. 8. 2013 založena společnost Profi účto daně s.r.o., která nabízí veškeré účetní služby, jako např. daňová evidence, účetnictví (podvojné účetnictví), daňové poradenství, zpracování mezd, DPH, controling, rekonstrukce účetnictví a další účetní služby. Jaroslava Šálanská jako jednatelka vede účetnictví (podvojné účetnictví) fyzickým i právnickým osobám a veškeré účetnictví (podvojné účetnictví) ochotně zpracuje i ve vašem účetním programu.

Daňové poradenství
Mimo účetnictví (podvojné účetnictví), zpracování mezd a další účetní služby nabízí společnost Profi účto daně s.r.o. také daňové poradenství v regionu Praha a okolí. Pro daňové poradenství samozřejmě vlastní potřebný certifikát. Daňové poradenství je poskytováno individuálně a pomáhá odhalit rizikové oblasti. Kvalitní daňové poradenství tak vaší společnosti ušetří čas i finance.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Zpětný Leasing

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.