Zpětný Leasing

Zpětný leasing nabízí spotřebitelům a firmám možnost získání finanční prostředků z majetku, který již vlastní anebo využívají ke svému podnikání.

Podstatou zpětného leasingu nemovitosti, automobilu či jiného předmětu je jeho odkoupení leasingovou společností, kdy vy se stáváte nájemcem předmětu a následně jej (zpětně) splácíte. Po kompletním splacení předmět opět přechází do vašeho vlastnictví.

Výhody zpětného leasingu

  • Rychlé získání finančních prostředků
  • Daňové výhody
  • Celkově levnější než úvěr
  • Nižší pojištění
  • Snadné vyřízení u leasingové společnosti 

LeasingExpert.cz

AUTOTREND, spol. s r.o.

www: http://www.autotrendliberec.cz
E-mail: bondy@autotrendliberec.cz
Telefon:+420 482 429 813
Fax:
Adresa: České mládeže 1101
Liberec
460 06

Naše společnost se již 21 let zabývá prodejem nových vozů značky ŠKODA. Není to však jediná oblast činnosti, kterou se zabýváme. Našim zákazníkům nabízíme i servisní služby a to nejen na vozy zakoupené u naší firmy. Naše firma je vybavena špičkovým technologickým zařízením pro kvalitní provádění servisních služeb, které jsou poskytovány v plném rozsahu: záruční i pozáruční servis, karosářské práce, vč. laserového rovnacího rámu, lakovna s použitím akrylátových i vodou ředitelných ekologických barev a veškeré diagnostické zařízení. Další oblasti naší činnosti je nákup a prodej ojetých vozů. Rozhodnete - li se prodat Váš starý vůz, naši proškolení pracovníci jej ocení a následně vyřídí veškeré formality za Vás. V našem bazaru najdete vyzkoušené ojeté vozy za velmi dobré ceny. Nabízíme též možnost koupě ojetého vozu formou leasingu či na úvěr. Hlavní sféru naší činnosti tvoří prodej nových vozů značky ŠKODA. Tuto oblast se snažíme plnit k maximální spokojenosti nejen našich zákazníků, ale všech zájemců o značku ŠKODA. Naši pracovníci jsou schopni Vám odborně poradit při rozhodování se, jaký model je pro Vás nejideálnější.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Zpětný Leasing

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.